Broker de credite vs. Banca

Aceasta este cel mai adesea alegerea cu care ne confruntăm atunci când începem să navigăm pentru finanțe personale – te duci direct la un creditor pentru a-ți aranja împrumutul sau alegi un terț

Credem că există o serie de motive pentru care un broker de credit este o optiune mai bună:

Alegerea

– solicitarea unui broker de credit reprezintă accesul pe care îl aveți la un grup larg de bănci și instituții de credit. Puteți descoperi care creditori vă împrumută, în principiu, și apoi vom compara ratele, termenii și condițiile, mai degrabă decât să faceți toate aceste lucruri pe cont propriu, colindând mai multe banci într-una sau mai multe zile.

Efectiv în timp

– poate fi foarte consumator de timp să explorați un creditor după altul, însă puteți evita acest lucru prin utilizarea, în schimb, a unui broker. Cu o selecție largă de produse și o mulțime de informații despre fiecare dintre ele, este mult mai ușor să vedem ce opțiuni aveți.

Rata de succes mai mare

– mulțumită gamei largi de creditori dintre care avem de ales, este mult mai probabil ca o cerere de succes să treacă printr-un broker, decât un creditor individual. Procesul de luare a deciziei cu privire la finanțele personale va fi, de asemenea, mult mai bine informat și acest lucru poate influența rezultatul final. Dacă aveți în vedere o aplicație de succes rapidă, atunci șansa de a obține acest lucru este mai mare cu o abordare mai minuțioasa.

Nicio taxă

– un broker fără taxe, cum este CREDIT FACIL, poate oferi toate cele de mai sus FĂRĂ COMISIOANE, astfel încât să obțineți, în esență, acelasi lucru ca și cum ați merge direct la bancă, dar beneficiind un serviciu mult mai bun.

Vrei banii în 48 de ore?

Atunci alege serviciul opţional de gestionare la domiciliu a creditului, un serviciu auxiliar oferit contra cost, care îţi permite să primeşti banii în mână, în maximum 48 de ore, la tine acasă. Nu ai nevoie de un cont bancar iar ratele le vei plăti în confortul propriei tale locuinţe.

Doriti sa aplicati?? ?
Va rugam sa ne contactati

Sunati acum
ALTIUS FACILIS SRL este BROKER CREDITE AUTORIZAT ANPC CONFORM OUG 52/2016 (pozitia 17)