Credit ipotecar

Credit ipotecar

Ești în căutarea celui mai bun credit ipotecar?

Ai ajuns unde trebuie!

Detaliile creditului ipotecar

Indiferent că ești în căutarea primei tale case sau ai nevoie de mai mult spațiu, te sprijinim să te muți cât de rapid la casa ta!


• poți solicita creditul pentru casă în lei sau în euro pentru achiziționarea unui imobil (casă sau apartament)

• poți rambursa creditul ipotecar în minim 5 ani, maxim 30 de ani

• poți rambursa creditul pentru locuință anticipat parțial sau total fără costuri suplimentare și în orice zi lucrătoare, conform programului sucursalelor

• poți obține o sumă de minim 5.000 de euro (sau echivalent în lei) și maxim 500.000 euro (sau echivalent în lei), dar nu mai mult de 80% (pentru creditele în euro dacă veniturile sunt exclusiv în euro) sau 75% (pentru creditele în euro dacă veniturile nu sunt exclusiv în euro) sau 85% (pentru creditele în lei) din valoarea imobilului

• poți utiliza acest credit ipotecar pentru a refinanța un alt credit de achiziție imobil deținut la alte bănci pentru a obține o sumă cât mai mare poți solicita creditul ipotecar alături de o altă persoană/codebitor: soţ/soţie, partener de viață, rude și afini de gradul I (părinți, copii, socrii). Se pot accepta maxim 2 codebitori.

• îți prezentăm exemple de rate, pentru a-ți face simplu câteva calcule
Vei găsi la CREDIT FACIL cea mai bună consultanță pentru credit ipotecar pentru că avem în portofoliu:

∞ Credit ipotecar cu cele mai mici costuri

∞ Credit ipotecar cu aprobare rapidă

∞ Credit ipotecar la care vei obține cea mai mare sumă

∞ Credit ipotecar cu finanțare de 100% și avans 0%

Îți vom putea spune care sunt creditele ipotecare la care te califici, care sunt creditele ipotecare cu cele mai mici costuri, unde poti obține cea mai mare sumă, și nu în ultimul rând, de unde obtii cel mai rapid aprobarea.

Îți oferim o soluție personalizată de finanțare, te ajutăm cu întocmirea dosarului de credit ipotecar, susținem dosarul tău în fața băncii și îți garantăm suportul nostru până la utilizarea creditului.

În plus îți oferim gratuit suport juridic cu privire la imobilul achizitionat.